Over Jong&Out

Jong&Out is dé community voor LHBTI+ jongeren tot en met 18 jaar. Wat je seksuele oriëntatie of genderidentiteit ook is, bij Jong&Out ben je altijd welkom. Je kunt via de app andere queer jongeren ontmoeten, op de hoogte blijven van wat je vrienden doen, met elkaar chatten en nog veel meer! Je hoeft je nieuwe vrienden niet alleen online te spreken, ontmoet elkaar op een Jong&Out meeting bij jou in de buurt!

Geschiedenis

Jong&Out is in 2007 opgestart door COC Nederland en een groep lesbische, homo, bi, transgender en intersekse (LHBTI)-jongeren tot en met achttien. De directe aanleiding was het feit dat dat jaar voor het eerst een 16-min boot meevoer tijdens de Amsterdam Pride. Sinds de start met de eerste Jong&Out groep in Amsterdam is het netwerk van meetings locaties gegroeid van een netwerk van meer dan vierentwintig ontmoetingsgroepen door heel Nederland. Ook het aantal leden op de website groeit elke dag. 

Jong&Out is een community van en voor jongeren. COC Nederland en regionale COC locaties ondersteunen, begeleiden en helpen hen daarbij. De activiteiten worden door de vrijwillige jongeren zelf georganiseerd en hierbij zijn altijd volwassen begeleiders met een VOG aanwezig. 

Ben je te oud voor Jong&Out?

Niet getreurd! We hebben een boel andere initiatieven, door het hele land, speciaal voor jou!


Hoe meld ik me aan?

Aanmelden is veilig en heel eenvoudig. We hebben de stappen over veilig aanmelden hier voor je op een rijtje gezet.


Sociale media en contact

Blijf op de hoogte van Jong&Out of stel ons een vraag.